Повернись живим

Повернись живим Award

«Повернись живим» — один із найбільших фондів допомоги українським військовим, які воюють на Донбасі. Спеціалізується на технічному забезпеченні, насамперед на нічній оптиці. Крім того, займається навчальними, медичними, психологічними та іншими проектами.

На церемонії нагородження фонд “Повернись живим” представляв відомий волонтер Сергій Притула.

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Сьомий рік фонд забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Весна 2014-го перевернула наші життя так само, як життя добровольців, військових та всієї України. Ми, звичайні українці, змінили свої різні роботи на одну спільну – стати надійним тилом для захисників. Шість років тому фонд відправив на фронт перші тепловізори і продовжує робити це зараз. Але ми змінюємося разом з армією та тими завданнями, що перед нею стоять. Підлаштовуємось під потреби військових – тих, хто воює, та тих, хто повертається.

Ми були із захисниками України у найгарячіших куточках фронту. Ми з ними, коли вони приїздять на ротацію чи навчання. Ми поруч, коли вони повертаються до мирного життя. Фонд «Повернись живим» працює, щоб армія була ефективною. Наша зброя – фахівці і досвід. А ще мільйони доброчинців, що довірили нам свої кошти і дозволили допомагати армії від їхнього імені. Тому наша найбільша сила – люди, що вірять в українське військо і готові триматися стільки, скільки буде треба.

https://savelife.in.ua/

created by