Тенгіз

Тенгіз Award

Є на війні такі люди, про яких говорять обережно, не називаючи їхні прізвища, підрозділ, та не розповідаючи в деталях, що саме робить такий боєць, аби про це не дізнався і ворог. Неодноразово під час різних церемоній нагородження організатори просять телевізійників не знімати обличчя героїв, аби не розсекретити їх. Так і цього разу ми не називаємо прізвище добровольця Тенгіза, де саме він знаходиться. Але представляли його і вітали люди з різних підрозділів. Герой України, боєць 72-ої бригади Василь Тарасюк сказав так: “Під час лютневих подій 2017 року в Авдіївці без допомоги і роботи Тенгіза, думаю, нам би не вдалося ані розробити операцію по захопленню ворожих позицій, ані втримати їх. Знаю по собі: коли чуєш в рації голос Тенгіза, значить, все під контролем”.

Володимир Регеша, друг Санта, додав: “Як мені здається, війна йому не подобається. Але він робить свою роботу, іноді брудну, іноді важку, так, щоб ми тільки перемагали”.

“Обіцяю бути людиною, гідною такої честі – звання Народний Герой України”, – сказав доброволець. Источник: https://censor.net/ru/r3059101

created by